Forumregels

Hier vind je alles met betrekking tot de forumregels, updates, publieke aankondigingen, enz.
Dit subforum is leesbaar voor gasten.
Gebruikersavatar
Tenmashi
Captain Spamrat
Berichten: 5675
Lid geworden op: za 09 jun 2012, 15:42
Ratten: 10m14v
Geboortejaar: 1991
Locatie: Gemeente Terneuzen (Zeeuws-Vlaanderen)
Contacteer:

Forumregels

Berichtdoor Tenmashi » zo 10 jun 2012, 23:04

Allereerst: welkom op het forum! :D

De regels zijn hier vrij simpel en niet erg streng, als je je gewoon sociaal gedraagt is er niks aan die hand. :) Lees ze even door en zorg dat je je er aan houdt. Mochten regels sterk overtreden worden zal een lid een waarschuwing krijgen, loopt het de spuigaten uit kan het lid een (tijdelijke) ban verwachten.

  • Heb respect voor elkaar. Er mag zeker wel gediscussieerd worden, graag zelfs, en natuurlijk ben je niet beste vrienden met iedereen, maar hou het netjes.
  • Het forum en/of haar moderators is niet aansprakelijk voor de berichten die hier geplaatst worden, de leden zijn vrij om te posten wat ze willen zo lang het binnen de forumregels valt.
  • Let op je taalgebruik, zorg dat je berichten goed leesbaar zijn voor iedereen en gebruik geen grove taal. Let ook op dat wanneer je een topic opent de titel duidelijk aangeeft waar het topic over gaat, zodat leden je eventueel snel kunnen helpen
  • Ga niet spammen, dit betekent dat je niet veelvuldig vrijwel zinloze berichten mag plaatsen. Dit vervuilt het forum en is erg irritant voor de andere leden.
  • Deel geen persoonlijke gegevens van anderen openlijk op het forum zonder toestemming te hebben van desbetreffende persoon. Dit kan de privacy van de persoon schenden en erg vervelend zijn. Kijk ook uit met het delen van je eigen gegevens, deel telefoonnummers en dergelijke bij voorkeur alleen via privé berichten.
  • Zorg dat de inhoud van het forum goed leesbaar blijft, dus maak je onderschrift niet te groot (een hoogte van zo'n 150px max), plaats geen hele grote afbeeldingen die het forum uitrekken en quote alleen als het echt nodig is (@ en dan de naam van het lid waar je op reageert volstaat vaak ook).
  • Gepaste reclame is toegestaan zolang er niet gespamd wordt, je mag bijvoorbeeld een topic openen in het juiste forumdeel, de link aan leden geven op gepaste plaatsen (wanneer er naar gevraagd wordt bijvoorbeeld) en in je onderschrift zetten. Val leden niet ongevraagd lastig in topics of privé berichten.
  • Je mag niet zomaar ratten of andere dieren aanbieden op het forum. Voor ratten zijn er enkele uitzonderingen, lees hier meer over in het topic: Aanbieden van ratten op het forum
Afbeelding Afbeelding
Bommel, Ciske, Dex, Doctor, Elrond, Eomer, Fenris, Flowix, Gregory, Grissom & Brennan, Deb, Donna, Rapunzel, Elwynn, Eonar, Freya, Fluttershy, GLaDOS, Geronimo, Hedwig, Hermione, Ilah, Io(rek)

Terug naar “Forumzaken”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 5 gasten